Εξωτερική Πλευρική Διαφήμιση σε Ταξί

Είναι γνωστό ότι η εξωτερική κινητή διαφήμιση είναι το πλέον αποτελεσματικό και διαδεδομένο μέσο διαφήμισης παγκοσμίως. Κερδίζει σε αναγνωρισιμότητα οποιασδήποτε στατικής υπαίθριας διαφήμισης, καθώς την βλέπουν χιλιάδες άνθρωποι ημερησίως, ενώ πολλαπλασιάζονται οι πιθανότητες να θεαθεί περισσότερες από μία φορές, την ίδια ημέρα.

Το ταξί κινείται συνεχώς όλο το 24ώρο σε πολυσύχναστους δρόμους, σε λιμάνια, σε αεροδρόμια, σε σιδηροδρομικούς σταθμούς και γενικά σε όλα τα σημεία που κινείται το καταναλωτικό κοινό.

Πλευρική διαφήμιση

Η χρονική διάρκεια της καμπάνιας, καθώς και ο αριθμός των ταξί που θα δεσμευτούν για την εκάστοτε διαφήμιση θα επιλεχθεί βάση των στόχων που θέλετε να επιτεύξετε.

Παράλληλα, η δημιουργική επιμέλεια της μακέτας σας σχεδιάζεται και υλοποιείται από το έμπειρο προσωπικό του γραφείου μας, σύμφωνα με το ύφος της καμπάνιας σας και το κοινό στο οποίο απευθύνεται.

Η νόμιμη εξωτερική διαφήμιση στα ταξί, αναφέρεται στην πλευρική διαφήμιση αριστερά και δεξιά των πορτών του οχήματος.
Διαφήμιση σε ταξί - taxi ad, No Limits, by TAXI Communications Advertising Agency - taxicomm.gr
Διαφήμιση σε ταξί - taxi ad, Yava Πειραιά, by TAXI Communications Advertising Agency - taxicomm.gr
Διαφήμιση σε ταξί - taxi ad, Taxi Show 2016, by TAXI Communications Advertising Agency - taxicomm.gr
Διαφήμιση σε ταξί - taxi ad, Flexeat, by TAXI Communications Advertising Agency - taxicomm.gr
Διαφήμιση σε ταξί - taxi ad, ΙΕΚ Ξυνή Handball 2017, by TAXI Communications Advertising Agency - taxicomm.gr

Γιατί να επιλέξω πλευρική διαφήμιση;

Γίνεται στόχευση της καμπάνιας σας στις γεωγραφικές περιοχές που εσείς θα επιλέξετε, καθώς έχουμε στην διάθεσή μας πανελλαδικό στόλο ταξί, σε Αθήνα, Θεσσαλονίκη και σχεδόν σε όλες τις μεγάλες πόλεις της ηπειρωτικής Ελλάδας αλλά και νησιών.

Το κόστος μιας διαφήμισης σε ταξί, είναι σημαντικό χαμηλότερο συγκριτικά με τα υπόλοιπα διαφημιστικά μέσα, και κατά πολύ πιο συμφέρον όταν αυτή προβάλλεται για μεγάλα χρονικά διαστήματα.