Εταιρικό Προφίλ

Η ΤΑΧΙ Communications Advertising Agency είναι μια νέα, δυναμική και ταχύτατα αναπτυσσόμενη εταιρεία, στο χώρο των πρωτοποριακών μέσων της outdoor κινητής διαφήμισης.

Έχουμε στη διάθεσή μας, σε αποκλειστικότητα, πολυτελή στόλο ταξί, που υπερβαίνουν τα 12.000 οχήματα και κινούνται όλο το 24ώρο σε Αθήνα, Θεσσαλονίκη και σχεδόν σε όλες τις μεγάλες πόλεις της Ελλάδας.

Το ταξί κινείται συνεχώς σε όλους τους κεντρικούς δρόμους, σε λιμάνια, σε αεροδρόμια, σε σιδηροδρομικούς σταθμούς και γενικά σε όλα τα σημεία που κινείται το καταναλωτικό κοινό, οι μελλοντικοί πελάτες σας.

Σας παρέχουμε επίσης προωθητικό πρόγραμμα διαφήμισης και εσωτερικά των ταξί.

Με πραγματικά νούμερα οι επιβάτες είναι 60 ανά ημέρα ανά ταξί, πράγμα που σημαίνει ότι την καμπάνια σας με αριθμό π.χ. 100 ταξί την βλέπουν μηνιαίως 180.000 επιβάτες - εσωτερικά. Και φυσικά να παραθέσουμε και το γεγονός ότι την εξωτερική διαφήμιση την βλέπουν πολλά περισσότερα άτομα.

Η ΤΑΧΙ Communications Advertising Agency με την υποδομή και την τεχνογνωσία που διαθέτει, σε συνδυασμό με τα εξειδικευμένα και έμπειρα στελέχη της, μπορεί να ανταποκριθεί στις υψηλές προσδοκίες σας.

Είμαστε στην διάθεσή σας για οποιαδήποτε πληροφορία χρειαστείτε ή διευκρίνιση.

Υπεύθυνος επικοινωνίας: Ηλίας Μαυριδόγλου - 6940930001
 Η εταιρεία ξεκίνησε να δραστηριοποιείται στον κλάδο των υπηρεσιών ταξί ή αγοραίων οχημάτων από το 1998 στην περιοχή του Πειραιά. Τον Ιούνιο του 2014 διαπιστώσαμε τη δυνατότητα να παρέχουμε διαφημιστικές υπηρεσίες στα ταξί με τα οποία συνεργαζόμασταν.

Έκτοτε η επιχείρηση εξειδικεύεται στο να παρέχει διαφημιστικό χώρο στο ταξί σε εταιρείες ή άλλους ενδιαφερόμενους. Παράλληλα, η εταιρεία προσφέρει και άλλες υπηρεσίες που σχετίζονται με τη διαφήμιση και την επικοινωνία.
Ηλίας Μαυριδόγλου